Pojke försvunnen - Anna Jansson (2007)
ISBN 9789173132657
Genre Thriller
Förlag Norstedts Audio
Tryckt år 2007
Format Ljudbok CD
Land Sverige
Språk Svenska
Uppläsare Marie Richardson
Handling
Underliga ting sker på Katthamra gård. Amiral Hägg går sin vakt klockan fyra på morgonen vare sig han är levande eller död. I skogen med de förvridna träden kan man gå vilse för att klockan stannar och kompassen slutar att fungera. På sådana saker och på den tyska minsveparen Albatross, tänker Andreas Nilsson nio år när han cyklar från kyrkogården med en stulen dödskalle fastklämd på sin pakethållare.

Charlotta Nilsson, Andreas mamma känner en ständig oro för sina barn, hon söker ofta läkare för deras skull, och symp¬tomen är många. Är Charlottas oro befogad eller handlar det om en sjuk hjärnas rop på hjälp? Är det rent av så att hon gör sina barn sjuka?

Maria Wern arbetar under sommaren på Gotland för att få lugn och distans efter skilsmässan. Strax före midsommar får polisen in en anmälan om en nioårig pojke som försvunnit från en fest i Herrviks fiskeläge. Man söker efter honom bland grottorna i berget ovanför Östergarnsskola. Där gör kriminalinspektör Maria Wern en upptäckt. Två namn med ett hjärta omkring. Gammal kärlek rostar aldrig, eller är det precis det den gör?
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1660
Rating 0
Read It Yes
Product Details
Orginaltitel Pojke försvunnen
Original Country Sverige
Orginalspråk Svenska
Original Publication Year 2007
Notes
9cd, ca 11,5 timmar.