Samlarna - David Baldacci (2007)
ISBN 9789170024481
Genre Thriller
Förlag Bra Böcker AB
Tryckt år 2007
Format Ljudbok CD
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning David Nessle
Uppläsare Jan Modin
Omslag Göran Jönsson
Omslag Åsa Landström
Handling
I Washington DC, där makt är allt och alltför få har alltför mycket av den, finns Kamelklubben, fyra medelålders högst excentriska män med dunkelt förflutet. Deras uppdrag: att ta reda på vad som verkligen sker bakom de dörrar som stängs om Amerikas ledande män.

Mordet på representanthusets talman har skakat nationen, och de ursinniga upprorsmakarna i Kamelklubben har funnit ett chockerande samband mellan detta mord och ett annat dödsfall: direktören för Library of Congress avdelning för sällsynta böcker, vars kropp har hittats i ett låst valv där till synes ingenting kunnat skada honom.
Oliver Stone, gruppens inofficielle ledare, har dragit sig undan sitt våldsamma förflutna. Med hjälp av sin erfarenhet och skarpa slutledningsförmåga upptäcker Stone att någon säljer Amerika till dess fiende, en hemligstämplad uppgift i taget. När Annabelle Conroy, sin generations största svindlare, slår sig i lag med Kamel klubben får de ett nytt övertag. Och de kommer att behöva det, eftersom de två morden slungar dem in i en värld av högt spel och spioneri som hotar att fälla Amerika.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1673
Rating 0
Read It Yes
Product Details
Serie Kamelklubben
Orginaltitel The collectors
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2006
Notes
2:a boken i serien om Kamelklubben
11 CD, ca 12,5 tim
BBBCD16