Mannen som inte fanns - Robert Ludlum (2010)
ISBN 9789173515436
Genre Thriller
Förlag Damm Förlag AB
Tryckt år 2010
Format Ljudbok CD
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Martin Olsson
Uppläsare Torsten Wahlund
Omslag Maria Sundberg
Handling
På Parrish Island utanför Virginias kust ligger en psykiatrisk klinik undangömd. De intagna är tidigare anställda inom underrättelsetjänsten, före detta agenter som drabbats av psykisk ohälsa och som därigenom kan utgöra en säkerhetsrisk för sin egen regering.
En av dessa patienter, Hal Ambler, hålls kraftigt neddrogad och isolerad. Men Hal är inte galen. Han lyckas genomföra en djärv flykt och tänker ta reda på vem som har placerat honom på kliniken och varför.
Ingen lätt sak för en jagad man. Och världen han återvänder till är förändrad. Ingen kommer ihåg honom, han finns varken i hemliga eller officiella register, och när han för första gången på mycket länge ser sitt ansikte i en spegel är det inte hans eget...

Robert Ludlum (1927-2001) räknas som en av vår tids stora thrillerförfattare. Hans spännande intriger med skickligt uppbyggda konspirationsteorier har fascinerat läsare över heta världen ända sedan debuten med Affären Scarlatti 1970.
Mest känd är Ludlum för sin trilogi om agenten Jason Bourne: Identitet Kain, Operation Hongkong och Kodnamn Schakalen, som alla har blivit kritikerrosade actionfilmer.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1718
Rating 0
Read It Yes
Product Details
Orginaltitel Thr Ambler Varning
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2005
Notes
14 CD, ca 17 timmar