Dagen Noll - David Baldacci (2013)
ISBN 9789175230696
Genre Thriller
Förlag Bokförlaget HörOpp
Tryckt år 2013
Format Ljudbok CD
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Helena Prytz
Uppläsare Torsten Wahlund
Omslag Göran Alfred
Handling
INGET ÄR VAD DET SER UT ATT VARA...
Krigshjälten John Puller arbetar inom den amerikanska arméns kriminalpolis och har rykte om sig att vara deras absolut skickligaste utredare. När en familj med militär koppling hittas brutalt mördad i ett avlägset hörn av West Virginia skickas Puller därför omgående dit för att undersöka saken.

l sin jakt på sanningen slår Puller sig ihop med ortens kriminalpolis. Sam Cole, en kvinna som i likhet med Puller har sina egna demoner att kämpa mot. De båda mordutredarna inser snabbt att fallet är betydligt mer komplicerat och omfattande än det först verkat. Ett villospår leder till ett annat och Puller och Cole förstår att detta är en utredning där ingenting är vad det ser ut att vara.

När de båda utredarna upptäcker planerna på en hotande sammansvärjning vars följder kommer att nå långt bortom West Virginias berg, tvingas Puller att vända sig till den enda person han vet kan avstyra katastrofen. Puller vet att han måste besegra sitt lands fiender för att undvika total förödelse. Men tiden rinner snabbt iväg och man kan inte döda någon man inte vet är på väg ...
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1719
Rating 0
Read It Yes
Product Details
Orginaltitel Zero Day
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2011
Notes
11 cd, ca 13 timmar